Headerformat-2

Onzekerheid bij verkoop pand

Onzekerheid nieuwe aankoop belemmert verkoop huidige woning
Recente onderzoeken tonen aan dat de koopintentie toeneemt, terwijl de verkoopintentie afneemt. Zie artikel
.

Met name woningeigenaren zijn angstig om hun huis te verkopen. Er bestaat namelijk een gegronde vrees dat na de verkoop van de eigen woning er vervolgens geen nieuwe woning meer te vinden is of woningen die passen binnen het budget en/of de nieuwe hypotheek. In dit proces speelt tijdnood vaak een essentiƫle rol. De verkoper heeft vaak net te weinig tijd tussen de verkoop van de huidige woning en de aankoop van een nieuwe woning. Dit zorgt voor heel veel stress!

Om die reden nemen steeds meer verkopers een clausule op in de verkoopovereenkomst. In de clausule wordt opgenomen dat de verkoop niet doorgaat als zij zelf geen volgend huis hebben kunnen kopen. Het verkoopproces van de huidige woning zit om deze reden muurvast!

Wij nemen onzekerheid verkopers weg
Ons doel is om angst en stress van verkopers van onroerend weg te nemen door hen meer tijd te geven tussen de verkoop van het huidige onroerend goed en de aankoop van nieuw onroerend goed.

Wij vinden niet alleen een directe koper, maar kunnen er ook voor zorgen dat u als verkoper genoeg tijd heeft om op zoek te gaan naar bijvoorbeeld een nieuwe woning. Het is zelfs bespreekbaar dat u als verkoper soms tot 12 maanden kosteloos in uw oude woning kunt verblijven en genoeg tijd heeft om op zoek te gaan naar een nieuwe woning of hypotheek.

Wilt u zelf een voorstel ontvangen op uw onroerend goed?
Vul dan graag het bijgaande antwoordformulier in, dan nemen wij contact met u op of doen wij een voorstel, indien de informatie reeds volledig is aangeleverd.

Contact

Bezoekadres
Stationsplein 45
3013 AK Rotterdam (4e verdieping)
Nederland

 Telefoon
Receptie: +31 (0)10 808 00 13 
Mobiel: +31 (0)6 81 98 86 16

E-mail:
vastigheid@vastigheid.nl

Website:
www.vastigheid.nl

Vastigheid.nl is een onderdeel van DCF BV.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!